SOLSKENETS BELLOROFON *AJAX*

Alla inlägg den 16 juni 2011

Av julia - 16 juni 2011 15:18

nu har det varit lite full rulle hära, så ingen tid åt skrivandet har det funnits + att internet har krånglat massor men nu börjar det komma i ordning hoppas jag ! 


Det är mycket tankar på att jag skulle vilja ha en andra hund... men familjen är inte så pigg på att ta in en valp i huset.. 


så Ajax får massa träning och så slutar det oftast med att det blir pankaka i slutet för jag kör för länge än vad han orkar (speciellt när det är så varmt också) men nu har jag bestämt att vi ska göra hårsatsning på lydnaden och alla andra aktiviter får ligga lite på sidan om nu... känns lite tråkigt då freestylen o frisbee o allt annat vi gör är ju så kul , men känns som de blir för mycket för han att hålla på lite halvdant med allt, blir ingen ordning alls :P (där den andra hunden åter kommer in ) haha ! 


Idag har vi varit nere på tyresö bk med Elin och lilla valpen Tindra, hon är lite försktig på hundar men nu tredje gången dom sets så vågar hon sig fram o luka på honom lite o springa till han o sen vänder hon fort :) men Ajax är snäll och bryr sig inte så mycket om henne, utan låter henne springa efter om hon vill och vill hon inte så låter han henne vara ! 


Men det blev lydnads träning för hela slanten nere på tyresö bk ! 


nu är det dax att fixa sig för att åka iväg och fira farmor som fyller år ! 

Presentation


Jag är en aussie kille som heter Ajax och kommer från Solskennetskennel ! Här kan ni följa mina dagar så som vardagen till träningar,tävliggar och utställningar tillsammans med min matte julia 19 år!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards